Limba română, întrebare adresată de DianaM2015, 9 ani în urmă

vreau si eu o compunere in care sa folosesc cele 3 moduri de expunere :dialogul, naratiunea, descrierea... va rog sa ma ajutati.. URGENT


Utilizator anonim: Orice subiect?
DianaM2015: Da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
204
Era o zi senina de vara.Soarele strălucea cu putere peste plaiurile indepartate,norii cei pufoși si albi ca o manta de zăpadă pluteau molcom pe cerul cel albastru ca oceanul. Doi prieteni, Alex si Bubo stateau de vorba si Alex il întreba pe Bubo: -Bubo,ce spui,ce părere ai despre carte?Ce folos are? -Mai ,Alex,știi foarte bine ca eu iubesc cărțile ,as da orice sa pot sa citesc.Cartea are un rol foarte important in viață oricărui om de pe pământ,ea având rolul de a învăța si de a tine ocupat. -Da,mai,bine zici,dar nu e mai bun televizorul? -Televizorul?Ai dreptate,si acolo înveți lucruri insa de la televizor îți distrugi ochii.Cartea nu costa nimic,ea nu îți distruge vederea si te învăța fara sa aibă reclame sau alte lucruri. -Sa știi ca îmi place cum gândești.Te-am întrebat asta deoarece m-a întrebat d-na prof.de rom.si i-am zis ca ii voi spune astăzi. Când ajunse la scoala,elevul ii spuse profesoarei exact aceleași cuvinte pe care le-a zis prietenul sau,profesoara a rămas uimita si a zâmbit.Dansa era o femeie 'nalta,subțirica si frumoasa....foc.Avea ochii căprui,par negru si era îmbrăcată intr-o fusta neagra cu un tricou roșu mulat,era minunata,credeai ca e o zână,nu altceva. Așa trecuse acea zi si copilul învăța de la amicul sau ceva foarte,foarte bun,ca cartea e cel mai bun prieten așa a început si el sa descopere cartea si sa o aprecieze.

DianaM2015: Multumesc!
DianaM2015: Cum se da coronita?
Utilizator anonim: Deoarece eu ți-am rasp singura pana acum îți va apărea mai târziu coroniță,insa nu e problema,am facut-o deoarece îmi place romana.Succes in continuare!!!
Alte întrebări interesante