Limba română, întrebare adresată de rebecamaria151, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere urgent in care sa povestesti despre o intamplare la care ai fost martor.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de larysalari
3
INTR o zi frumoasa de vara când soarele ne zâmbea pe cer , eu împreuna cu prietenii mei am hotărât sa ieșim la joaca .
După mult timp de gândire și sfătuiri ....am decis sa jucam prinselea....un joc in care cineva trebuia sa prindă pe copii și pe cine prindea ,acela la rândul lui prindea mai departe.Andrei trebuia sa ne prindă .Acesta l a prins pe Radu , iar acesta a fugit de el .Andrei tot insista ca l a prins pe Radu .,iar el nu recunoștea de loc.
După multe contraziceri s au luat la bătaie .Noi, cei din jurul lor am încercat sa i despărțit , dar nu am reușit de loc .
Regret foarte mult ca am fost martor la aceasta inatamplare!!
Răspuns de aurelcraciun59
0
                                         Este vacanta iar eu împreuna cu prietenii mei am hotarat sa iesim la joaca .Dupa multe contradictii în privinta jocului ales jocul cu mingea atat de draga noua a  castigat. Plecand în parc am cautat un loc mai ferit unde sa nu fim deranjati de cei mici care se dadeau cu bicicletele,rolele,jucarii telaghidate . Eram afundati în joc .punctele se adunau cand la unii cand la altii,strigatele de victorie se auzeau pana departe,bucuria se citea pe fata fiecaruia dar la un moment dat mingea a sarit peste gardul parcului direct în strada. Unul dintre noi a prins viteza dorind sa recupereze mingea , a iesit în strada neatentia si-a spus cuvantul
iar o masina trecand pe acolo l-a lovit  cu partea stanga a portierei iar prietenul meu lovit a cazut pe caldaram. Toti ne-am speriat ,adultii din parc au început cu mustrarile  dar important este ca prietenul meu nu era lovit rau.
                        Sa mai spun ca mingea noastra draga si-a gasit sfarsitul sub rotile masinii  dar acest lucru ar fi cel mai mic rau în comparatie cu ce lucru grav se putea întampla.
Alte întrebări interesante