Limba română, întrebare adresată de Cristinutsa, 9 ani în urmă

Vreau si eu un text argumentativ despre importanta implicarii adolescentilor in activitati de protejare a mediului.va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lauraandrei
135
Toti adolesentii ar trebui sa se implice in protejarea mediului , deoarece aceasta constituie un rol foarte important atat in viata noastra cat si in viata omenirii . Neprotejand mediul ne facem singuri rau , fiind supusi pe viitor la diverse boli care ne afecteaza sanatatea . Poluarea apei , poluarea aerului , a solului si nu in ultimul rand taierea copacilor pot produce dezastre naturale .
   Adolescentii ar trebui sa fie foarte constienti de importanta mediului si sa il protejeze , pentru ca de acesta depinde viitorul lor . 
Pacat ca de multe ori ne dam seama prea tarziu de lucrurile marunte care au un rol imens.
Răspuns de Athenutza
72
Adoloscenti ar trebuii sa protejeze mediul fiindca copacii ne dau aer curat pentru a respira si daca mediul  este plin de deseuri vom avea partea doar de de aer  necurat si asta nu face bine organismului. Adolescenti ar trebuii sa se implice  in protejarea mediul  cu cat este mai curata cu atat mai bine este pt. sanatatea nostra.
Padurea este aurul verde al naturii ! Adolescentii nu  trebuie doar sa se dea voluntari a ajuta la curatarea deseurilor din paduri sau din rauri trebuie ca nici ei sa nu mai arunce deseuri si sa indemne si pe oameni sa fie mai ecologisti ! Eu cred ca adolescentii ar trebuii sa se implice in activitati de protejarea mediului ! 

Athenutza: Este bun ? Sper ca te-am putut ajuta !
madygaby: multumesc f mlt
Alte întrebări interesante