Limba română, întrebare adresată de geoliiina, 9 ani în urmă

vreau si eu un text argumentativ despre stiinta plss ... akum

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Traim in secolul vitezei nu doar vitezei automobilelor, a traficului de date pe internet... este un secol al vitezei in stiinta: suntem din ce in ce mai des bombardati cu inventii si descoperiri stiintifice.
Poate ca prima descoperire a omului a fost focul, apoi roata si asa in decurs de 2 milenii a reusit sa aselenizeze pe LUNA. 
Dar ce sunt descoperirile stiintifice?  Sunt acele sclipiri de inteligenta (Albert Einstein afirma ca geniul este 99% sudoare si 1 % inteligenta) care in final ne usureaza viata.
Domesticirea focului a dus la schimbarea in comportamentul fiintelor din acea vreme, descoperirea fierului a permis utilizarea lui in agricultura dar si... in razboaie.
Fiecare descoperire aduce noi cunostinte in viata fiecarui om; ne imbogateste si ne face sa construim o societate din ce in ce mai buna.


Răspuns de ilincatudor
0
Domesticirea focului a adus la schimbarea in comportamentul fiintelor din acea vreme, descoperirea fierului a permis utilizarea lui in agricultura, dar si in razboaie. 
Fiecare descoperire aduce noi cunostinte in viata omului.


ilincatudor: Traim in secolul vitezei nu doar vitezei automobilelor, a traficului de date pe internet... este un secol al vitezei in stiinta: suntem din ce in ce mai des bombardati cu inventii si descoperiri stiintifice.
Alte întrebări interesante