Limba română, întrebare adresată de balaur3, 9 ani în urmă

vreau si eu va rog tare frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine la rezumatul charli fabrica de ciocolata de Roald Dalh 


EmylyaMyrela: in engleza??????
balaur3: nu in romana
balaur3: ma poti ajuta te rog ca daca nu il fac iau 3

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EmylyaMyrela
2
.Romanul îl urmărește pe Charlie Bucket, un băiețel sărac ce abia își ducea traiul de pe o zi pe alta alături de familia sa. Locuia într-o casă sărăcăcioasă împreună cu cei doi părinții și cu bunicii din partea ambilor părinți care împărțeau un singur pat. De săraci ce erau nu-și permiteau să-i cumpere lui Charlie decât o ciocolată pe an.
 Viața lui Charlie decurge normal până când află că domnul Willy Wonka, posesorul unei vestite fabrici de dulciuri, va deschide porțile pentru câțiva norocoși care vor găsi în pachetele de ciocolata niște bilete aurii.
În total erau   cinci copii, fiecare cu însușiri negative, iar pe parcursul călătoriei în fabrică se va găsi ac de cojocul fiecăruia.
Primul bilet a fost gasit de Augustus Gloop, un băiat gras.Al doilea bilet a fost gasit de Veruca Salt, o fetiță răsfațată care se tragea dintr-o familie bogată. Tatăl Verucăi era patronul unei companii care producea alune. El a cumparat mii de batoane de ciocolată și le-a spus angajatelor sa desfacă ambalaje.Charlie și bunicuțul Joe au incercat de două ori să castige un bilet, dar nu au reușit.Între timp s-au mai gasit două bilete. Violet Beauregarde, deținatoarea unui bilet, era o dependentă de gumă de mestecat. Al patrulea bilet a fost gasit de Mike Teavee,un baiețel dependent de televizor.Într-o zi, Charlie a gasit un dolar pe trotuar. Dupa aceea, s-a dus la un magazin sa-și cumpere un baton de ciocolată. În ambalajul batonului era un bilet auriu.
In finalul povestii 
cel mai cuminte copil, adică Charlie, a primi în stăpanire fabrica. Apoi au intrat prin acoperiș în casa familiei Bucket. I-au urcat in ascensor pe membrii familiei si au pornit spre fabrică.

apoi poti scrie opinia ta despre carte , daca ti-a placut sau nu... si pe cine reprezinta personajul

balaur3: nu lai trimis ca eu nu il vad mai incearca
balaur3: 50
EmylyaMyrela: acum il vezi???????????
balaur3: nu nu il vad
balaur3: ai yahoo
EmylyaMyrela: daca nu stii sa-l faci uita-te la film si fa-l singur!!!!!!
balaur3: ???
balaur3: ai yahoo???
balaur3: ai???
balaur3: mersi
Alte întrebări interesante