Limba română, întrebare adresată de UrsuUrsulet, 8 ani în urmă

Vreau un rezumat urgent!!!!
Când Andrew a ajuns la casă, era intuneric. Încercă să aprindă luminile, dar nu era electricitate. Vroia să plece , dar nu dorea ca prietenii săi să râdă de el. A găsit o lumânare și a aprins-o. Apoi intră în sala de mese. A început să privească o pictura veche in ulei pe perete. Pe măsură ce se uita la tabloul, observă un semn ciudat pe tavan. Nu vedea foarte bine semnul și se apropie mai mult pentru a vedea. Apoi, a auzit pași în fața ușii. Deodată a fost un țipăt urât, urmat de sunetul unui bărbat râzând. A fost un râs teribil. Andrew nu a putut respira.
Încercase să iasă din cameră, dar, găsindu-se în groază, ușa era acum încuiată. Voia să se întoarcă, dar, înainte de a se mișca, simți că două mâini înghețate se răcesc pe gât. Apoi, totul a devenit neagră ... În dimineața următoare, prietenii lui Andrew l-au găsit lăsându-se în podeaua din sufragerie. Erau mari vânătăi pe gât și zgârieturi pe toată fața lui. El era inconștient, dar nu era mort. Prietenii lui l-au dus la un spital din Edinburgh.
Andrew era inconștient de încă douăzeci și patru de ore. Apoi a venit și a deschis ochii încet. Un doctor ia examinat și ia spus că trebuie să stea în pat și să se odihnească. Mai târziu în acea zi, poliția la vizitat pe Andrew în spital. Au vrut să știe de ce a fost în casă, cât timp a fost acolo și ce sa întâmplat. Andrew le-a spus tot ce putea.
În seara aceea, doi polițiști au sosit la casă. Au avut un câine polițist cu ei. Au început să se uite în jur. Când se aflau în sala de mese, au observat vechea pictura în ulei. Câinele brusc deveni emoționat și începu să sară la perete. Polițiștii au privit cu atenție peretele, dar nu au putut vedea nimic acolo.
Apoi, câinele a început să latră supărat. În cele din urmă, polițiștii au decis să facă o gaură și să vadă dacă în perete există ceva. O jumătate de oră mai târziu, au găsit ceva ascuns acolo. Era o cutie metalică mare. Au deschis-o. În interiorul cutiei erau sute de monede de aur vechi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oliver2006
1
Adrew ajunsese acasă, însă nu era electricitate. Se gândi să plece dar îi era rușine de prietenii lui. S-a plimbat puțin prin casă și a găsit o lumânare. A intrat în sala de mese si a început să se uite la o pictură veche în ulei. La un moment dat a observat ceva ciudat pe tavan. Când să se apropie auzii niște pași în fața ușii. S-a auzit un țipăt ciudat si un râs malefic. Andrew simți cum cineva îl strange de gât.
În urmatoarea zi, prietenii lui Andrew l-au găsit și l-au dus la spital.
Polițiștii au investigat acest caz acasă la Andrew. Aceștia au găsit un cufăr cu monede de aur vechi.

SFÂRȘIT

Sper că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante