Limba română, întrebare adresată de sami122, 8 ani în urmă

Vrei să te distrezi...ești pus\ă pe șotii. Realizează, mai jos, buletinul meteo al unei dimineți de vară. Ce-ar fi să inventezi un buletin meteo trăsnit? Poate ar fi distractiv dacă ar ploua cu acadele, iar norii ar fi din ciocolată.8-10 rânduri !!!!!

Vă roooggg este urgentttt!!!!D


albatran: dac ar plua cu puncte pe branly,pt texte inspirate....la 5 p..sa vedem cuce raspunsuri va ploua;;))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pops73
4
Bine ati venit dragi locuitori al taramului ghiduș la buletilismul meteo!

Maine in primul cer al taramului ghiduș, v a iesi iepurasul Bam Bam(asta tine loc de soare) si ne v a daruii morcovii săi(razele sale). In al doilea cer, iepurasul Bam Bam isi v a face aparitia, dar v a fi acoperit in mare parte de tesoasa zburatoare(testoasa tine locul norilor).
In al treilea cer, v a ploua cu m&m (emenems) iar lacul cu aroma de căpșuni cu zmeura se v a raci si el. In al patrulea cer, rinocerul fulgerator, v a alerga ca o săgeată pe cerul de turtă dulce luminandu-l astfel In cerul magic, vor fi mici descărcări de iubire iar zanele vor participa si ele. Nu unitati sa pretuiti taramul ghiduș, indiferent de vreme!




pops73: Sper ca iti place... Si sper ca ai văzut ca eu chiar voiam sa te ajut, încearcă si tu sa scrii putin mai strans, ca eu l am facut de mai multe rânduri, oricum daca esti pana in cls a 6 a, nu te v a certa nimeni ca ai depasit limita de rânduri, succes la scris si vacanta placuta!
sami122: Mulțumesc mult
Alte întrebări interesante