Matematică, întrebare adresată de robypbk, 10 ani în urmă

(x+1)(x-1)(x la a doua +1)(x la a patra+1)
URGENT!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Hadelina13Adelinush
1
(x²-1)(x²+1)(x la a patra +1)
(x la a patra -1)(xla a patra +1)⇒X la a opta -1
Răspuns de novadri10
1
  ( x^{2} -x + x - 1) (  x^{6}  x^{2}  x^{4} +1) =
   = ( x^{2} - 1) (tex] x^{6} [/tex] +  x^{2}  x^{4}  +1) =
= (  x^{8}  x^{4}  x^{6}  x^{2}  x^{6} - x^{2} - x^{4} - 1)=
 x^{8} - 1 

novadri10: tex] x^ {6} [/te] este x la a sasea
Hadelina13Adelinush: daca te vedea profa de mate iti tragea un catalog in cap de vedeai stele verzi .....scrie in cuvinte daca nu te pricepi sa folosesti calculatorul
novadri10: Pacat ca la mate nu folosim limbaj informatic. Am incercat sa o fac cat mai inteligibila. Ce e cu atata ura?
Alte întrebări interesante