(x+√2)² + ( x-√3)² + ( x-√2)² + (x+√3)² - ( 2x-√10)²
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
=x²+2√2x+2+x²-2√3x+3+x²-2√2x+2+x²+2√3x+3-4x²+4√10x-10=le ordonam
=(x²+x²+x²+x²-4x²)+(2√2x-2√3x-2√2x+2√3x+4√10x)+(2+3+2+3-10)=
=4√10x
=(x²+x²+x²+x²-4x²)+(2√2x-2√3x-2√2x+2√3x+4√10x)+(2+3+2+3-10)=
=4√10x
marytvd:
Nu trebuie sa afli x , in carte rezultatul este 4x√10
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă