(x+2) la a 2 +(x-3) la a 2 - (x+4)(x-4)
Va rog rpd
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(x+2)²+(x-3)²-(x+4)(x-4)=
(x²+2*2*x+2²)+(x²-2*3*x+3²)-(x²-4²)=
(x²+4x+4)+(x²-6x+9)-(x²-16)=
x²+4x+4+x²-6x+9-x²+16=
x²-2x+29
(x²+2*2*x+2²)+(x²-2*3*x+3²)-(x²-4²)=
(x²+4x+4)+(x²-6x+9)-(x²-16)=
x²+4x+4+x²-6x+9-x²+16=
x²-2x+29
Mariaminion2003:
(*) ce însemna acea steluța?
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă