x la a 2a(x+1)+x(x+1)la a 2a=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x²(x+1)+x(x+1)²=x(x+1)(x+x+1)=x(x+1)(2x+1)
Daca e vorba de o ecuatie, solutiile sunt : x1=0 ; x2=-1; x3=-1/2
Răspuns de
0
x ^ 2 × ( x + 1 ) + x × ( x + 1 ) ^ 2 = îl scoatem factor comun pe x × ( x + 1 ) din expresie
x × ( x + 1 ) × ( x + x + 1 ) = reducem termenii
x × ( x + 1 ) × ( 2x + 1 )
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă