x minus 2y egal 1 3x minus 6 y egal minus 2 rezolvare prin metoda substituției
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x-2y=1 )(-3) -3x+6y=-3
3x-6y=-2 3x-6y=-2
................... -3≠-2 SOLUTIE IMPOSIBILA
metoda substitutiei
x=2y+1
3(2y+1)-6y=-2 6y+3-6y=-2 SOLUTIE IMPOSIBILA
corcheileana:
Multumesc
Răspuns de
1
Bună, aceasta ecuație nu este rezolvabila, cel puțin asa mi-a dat mie....
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă