Z[√2]={a+b√2 | a,b apartin Z}
f:Z[√2] --> Z, f(a+b√2) =
A={x apartine Z[√2] | f(x) = -1}
a) A =/= multimii vide
b) f(xy) = f(x) · f(y)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Sper sa fie suficient de vizibila fotografia.
Anexe:
minimimimaxiboy:
MULTUMESC! Un raspuns normal! Si nu doar bun! UTIL! *tips fedora*
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă