Engleza, întrebare adresată de iustina2020, 8 ani în urmă

ziua recunoștinței compunere de 6-10 rânduri in engleza si cu traducere, urgent plz, dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robisri38
0

Răspuns:

Ziua Recunoștinței (engleză: Thanksgiving Day, franceză: Jour de l'Action de grâces) este o sărbătoare anuală de o zi, în care se mulțumește (tradițional lui Dumnezeu) pentru bogăția recoltei din acel an. Ea se sărbătorește în cea mai mare parte a Americii de Nord (Statele Unite și Canada). Este o sărbătoare a familiei. În Statele Unite majoritatea afacerilor (în afară de magazine) sunt închise joi și vineri în săptămâna cu Thanksgiving pentru a permite angajaților să se reunească, cu familia.

În Regatul Unit, Thanksgiving este o altă denumire pentru Ziua Recoltei, și se sărbătorește în biserici și în sate într-o duminică după strângerea recoltei în acea localitate, fără a fi o sărbătoare deosebit de importantă.

Această sărbătoare a fost preluată de primii coloniști sosiți în Lumea Nouă, unde a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 1621, ca semn de recunoștință față de recolta miraculoasă obținută în condiții climaterice dure. În decembrie 1941, Congresul SUA a adoptat o rezoluție prin care a 4-a zi de joi din noiembrie devine oficial sărbătoare națională a SUA.

Explicație:

Thanksgiving Day (English: Thanksgiving Day) is an annual one-day celebration, in which one thanks (traditionally to God) for the richness of that year's harvest. It is celebrated in most of North America (United States and Canada). It's a family holiday. In the United States, most businesses (except stores) are closed on Thursdays and Fridays during the week of Thanksgiving to allow employees to reunite with family.

In the United Kingdom, Thanksgiving is another name for Harvest Day, and is celebrated in churches and villages on a Sunday after the harvest in that locality, without being a particularly important holiday.

This holiday was taken over by the first settlers who arrived in the New World, where it was first celebrated in 1621, as a sign of gratitude for the miraculous harvest obtained in harsh weather conditions. In December 1941, the US Congress passed a resolution making the 4th Thursday in November officially the national holiday of the United States.


iustina2020: Asta am găsit si eu pe net. Doar ca nu am voie sa iau de pe net
Alte întrebări interesante