3•{2•3^2+30^2:6^2+2•[2^4•3-(2^16•3^16)^2:(2^15)^2:3^30+3•5^2]}
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
651
Explicație pas cu pas:
3•{2•3²+30²:6²+2•[2⁴•3-(2¹⁶•3¹⁶)²:(2¹⁵)²:3³⁰+3•5²]}=
= 3•{2•9+(30:6)²+2•[16•3-6¹⁶ˣ² : 2¹⁵ˣ² : 3³⁰ +3•25]}=
=3•{18+5²+2•[48-6³²:(2³⁰•3³⁰) +75]}=
=3•{18+25+2•[48-6³²:6³⁰+75]}=
=3•{43+2•[48-36+75]}=
=3•{43+2•[87]} =
=3•{43+174} =
=3•217 = 651
Alte întrebări interesante
Alte limbi străine,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Arte,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă