4.Efectuand calculele (2x + 5)(2x-3)-(x-2)(x-3)-(x-2)(x+1)
6.Descompunand in factori 25(2x+3)la a 2 - 36(x-1) la a 2
7.Descompunand in factori x la a 4 + x la a 2+1
iulia102:
va rogg
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
4)= 10x²-6x+10x-15-(x²-3x-2x+6)-(x²+x-2x-1)=
10x²+4x-15-x²+5x-6-x²+x+1=
8x²+10x-20
6) =25(4x²+12x+9)-36(x²-2x+1)=
100x²+300x+175-36x²+72x-36=
64x²+372x+139
10x²+4x-15-x²+5x-6-x²+x+1=
8x²+10x-20
6) =25(4x²+12x+9)-36(x²-2x+1)=
100x²+300x+175-36x²+72x-36=
64x²+372x+139
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Geografie,
10 ani în urmă