4 va rog a si d , va rog !
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d9e/e0497ae77a442e06a4434860d981f6ef.jpg)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) Folosind formula a^2 + 2ab + b^2= (a+b)^2 , descompune expresia
=> radical din (1 + radical 6)^2
Simplifică ordinul radicalului și exponentul de sub radical cu 2
1+ radical din 6
b) Folosind formula a^2 + 2ab + b^2= (a+b)^2 , descompune expresia
=> radical din (1- 3 radical 2)^2
Simplifică ordinul radicalului și exponentul de sub radical cu 2
=> 3 radical 2 - 1
=> radical din (1 + radical 6)^2
Simplifică ordinul radicalului și exponentul de sub radical cu 2
1+ radical din 6
b) Folosind formula a^2 + 2ab + b^2= (a+b)^2 , descompune expresia
=> radical din (1- 3 radical 2)^2
Simplifică ordinul radicalului și exponentul de sub radical cu 2
=> 3 radical 2 - 1
adrianristache:
Ms frate
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă