Limba română, întrebare adresată de alexandruandrey932, 8 ani în urmă

50-100 cuvinte despre prietenie ​


user98537868524: Prietenul este acel om care te intelege, te asculta si te sfatuieste mereu de bine, fiindu-ti aproape la bine si la greu.
alexandruandrey932: ok?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de user98537868524
1

Răspuns:

Explicație:

rietenul este acea persoana in care ai mereu incredere deplina si i povestesti orie fara teama si fara rusine, dandu-si sfaturi serioase. Un prieten adevarat nu te va lingusi si nu te va minti. El este persoana care nu iti va intoarce spatele atunci cand ii ceri ajutorul. Prietenia este relatia afectiva care se formeaza intre persoane. Este un sentiment unic, ce da nastre la amintiri si povesti frumoase. Viata nu poate fi completa fara prieteni. Fara ei, nu am avea trairi si experiente frumoase. De la prieteni invatam lucruri noi si cream momente divine. Dupa familie, prietenii sunt cei mai importanti si se spune ca ni-i alegem singuri.  Ei sunt persoanele care ne respecta mereu. Prietenul este persoana in numele caruia poti sa promiti si pentru care iti dai si viata. Omul fara prieteni este sarac si trist. Prietenul este acel om care te intelege, te asculta si te sfatuieste mereu de bine, fiindu-ti aproape la bine si la greu.

Imi iubesc prietenii pentru ca fac parte din viata mea si sunt mereu alaturi de mine.

Prietenia este cel mai frumos sentiment din lume, pe care trebuie sa l pretuim mereu.

Răspuns de StaryTheBeast
0

Răspuns:

Prietenul este o persoana forte importanta in lumea aceasta. Prietenul este cel care te ajuta cand te afli intr-o situatie grea. Nu toti prieteni sunt buni, exista si prieteni falsi care sunt prieteni cu tine dintr-un motiv cum ar fi ca esti bogat. Ai grija cu cine esti prieten. :)

Alte întrebări interesante