8√48+10√3-2√27:√3=
Ajutatima varog,multumesc.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(8*4*radical din 3 +10*radical din 3 - 2*3*radical din 3 ) / radical din 3
astfel tu ai exprimat fiecare numar prin radical din 3
si atunci radical din 3 se simplifica si obtii: 8*4 + 10 -2*3 = 32+10-6 = 36
astfel tu ai exprimat fiecare numar prin radical din 3
si atunci radical din 3 se simplifica si obtii: 8*4 + 10 -2*3 = 32+10-6 = 36
noemi2001:
unde a disparut radical din 3?
Răspuns de
0
8√16x3+10√3-2√9x3÷√3=
8x4√3+10√3-2x3√3÷√3=
32√3+10√3-6=
42√3-6
8x4√3+10√3-2x3√3÷√3=
32√3+10√3-6=
42√3-6
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Biologie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă