ajutor va rogggggggggggggggggggggggggggg frumos!!!... e urgentttttttt!!!... va rog frumos ajutați-mă!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
a)
9(x+3)^2-4x^2=
9x^2+54x+81−4x^2=
5x^2+54x+81=
(5x+9)(x+9)
b)
5x^2-10x+5=
5(x−1)(x−1)
9(x+3)^2-4x^2=
9x^2+54x+81−4x^2=
5x^2+54x+81=
(5x+9)(x+9)
b)
5x^2-10x+5=
5(x−1)(x−1)
aleeeealexandra:
cum ai făcut!!!!?????!!!
Răspuns de
0
1) 9(x+3)²-4x²=[3(x+3)]²-(2x)²=[3(x+3)-2x][3(x+3)+2x]=(x+9)(5x+9)
2)5x²-10x+5=5(x²-2x+1)=5(x-1)²
2)5x²-10x+5=5(x²-2x+1)=5(x-1)²
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă