Limba română, întrebare adresată de mimi501, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere cu titlu..Cel mai bun..în care să povestește despre un concurs. In acest text trebuie să utilizeze patru ortograme.Subliniaza-le!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
7
Cel mai bun

Intr-o zi doaman invatatoare ne-a zis ca o sa abem un concurs , acel concurs se numea "Amintiri din copilarie " . In acel concurs trebuia sa scri o compunere despre amintirile dn copilarie si sa faci un desen . Cel mai bun copil a fost Delia si a luat premiul 1 , pentru acel concurs trebuia sa dai 10 lei si cel care castiga prima si un cadou . Doamna s- a bucurat ca ne-a vazut ca n-e descurcam asa de bine la concursuri . Numai un copil a luat premiul 1 dar si ceilalti au loat locul 2 si 3 .
A fost un concurs frumos si interesant .

Succes
Răspuns de emmacolgiu
5

Cel mai bun de (Numele autorului adica numele tau)

Intr-o zi de vara s-a organizat un concurs de inot.Eu si prietenul(prietena) ne-am inscris sperand ca vom castiga.Concursul a inceput dupa 3 trei zile de antrenamente cand am avut timp sa exersam.Toata lumea avea emotii.Cand arbitrul a suflat din fluier toti s-au pus pe inotat.Cand am ajuns la linia de finish am constatat ca prietenul meu castiga-se.Dupa o saptamana am dat test la matematica si doar el a luat 10.Mi-am dat seama ca am un prieten de nota 10 si ca e "Cel mai bun"


Alte întrebări interesante