Limba română, întrebare adresată de ionelad26, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de minim 150 cuvinte in care sa descrii o zi de iarna la munte. Vei prezenta o emotie sau un sentiment, o secventa narativa si una explicativa.
Va rog.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lauren121
1

Răspuns:

Iarna ca-n lovesti

Explicație:

Era o zi frumoasa de iarna,eu cu familia mea trebuia sa mergem la muntele(dai tu un nume),toti ne facuseram bagasele in afara de fratele meu care nu voia sa mearga pt.ca nu i place iarna pt.ca ii frig,pana la urma l-am convins asa ca ne am pornit la drum.Drumul trebuia sa dureze minim 4 ore asa ca trebuia sa be luam multe perne.Dupa 6 ore am ajuns,totul era magic,nu am mai vazut niciodata un alb mai frumos,nici in vise nu mi am imaginat o iarna mai frumoasa.Ne am dus la hotel si ne am cazat,apoi eu cu fratele meu am plecat la saniusi unde ne am facut cativa prieteni.Era pe departe cea mai frumoasa iarna din viata mea.Dupa saniusi am mers la hotel unde se serbea ciocolata calda.Se intunecase si merseram in camera.Toti ne am culcat si eu am adormit cu gandul:,,Oare...ce vom face maine"?

Sper ca te am ajutat.Cred ca am facut cateva greseli si sa numeri cuvintele daca nus destule sa mai adaugi cate dialoguri.Noroc la scoala!!!❤

Alte întrebări interesante