Limba română, întrebare adresată de Iumy, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere in care sa descri ce sentimente ai trait in prima saptamana de scoala repede 20 de puncte + coronita care o dau mai tarziu


andronovici: cite propozitii?
Iumy: 1o randuri
andronovici: bine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aalynuthaa
5
In the first week of school i was happy and excited to start a new year of school .I was impatient to arrive at school and to meet the new classmates and my teacher. When i saw my teacher i felt wonderful because i miss her. She is the best teacher! My classmates were happy when they saw me and i was too. I like to go at school and i feel good when i am at the school. At school i can learn many important things and usefull! I like to go at school every day! The first week of school was funny and beautiful!

aalynuthaa: M-am incurcat, scuze.Dar ai putea sa o traduci.
Iumy: cred ca da
aalynuthaa: Daca vrei ti-o traduc in 5 minute. Dar sa nu ma obosesc degeaba daca alegi cealalta compunere
Iumy: poti sa o traduci ca voi folosi din amandoua
aalynuthaa: Ti-o traduc sau nu?Pe care o alegi?
aalynuthaa: Ok.
Iumy: traduo
aalynuthaa: In prima saptamana de scoala am fost fericita si emotionata ca incep un an nou scolar.Eram nerabdatoare sa ajung la scoala si sa-mi intalnesc noii colegi si profesoara. Cand mi-am vazut profesoara m-am simtit minunat pentru ca mi-a fost dor de ea. Este cea mai buna profesoara! Colegii mei au fost fericiti cand m-au vazut si la fel si eu. Imi place sa merg la scoala si ma simt bine cand sunt la scoala. La scoala pot invata multe lucruri importante si folositoare!
aalynuthaa: Imi place sa merg la scoala in fiecare zi! Prima saptamana de scoala a fost amuzanta si frumoasa!
aalynuthaa: asta e.sper ca e ok, daca da..coronita te rog.
Răspuns de andronovici
8
Prima zi de scoala a fost ca un val de sentimente care ma prabusit.Sa-mi revad colegii care au inceput repede sa-mi povesteasca ce au facut in vacanta .Am fost bucuroasa sa revad si toti profesorii care i se citea bucuria pe fata.Acasa deja ma plictiseam am simtit si clipe in care ma intrista faptul ca stau toata ziua si nu fac nimic ,chiar daca citeodata o ajutam pe mama imi lipsea scoala care ma invatat sa scriu si sa cites .

Iumy: bn tu ms
Alte întrebări interesante