Limba română, întrebare adresată de marian126, 9 ani în urmă

alcatuiti o compunere in care sa scrieti sincer ce defecte aveti si cum procedati voi sa vi le indreptatiti.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Teodoraf1
3
Suntem oameni și fiecare are calitatile si defectele sale,deci nimeni nu e perfect.
In opinia mea, eu am cateva defecte dintre care unul pe care incerc din greu sa il indepartez: sunt foarte sensibila in momentele in care ar trebui să fiu dura.
In primul rand, atunci cand este i disputa avandu-mă pe mine subiect principal, nu pot să imi spun opinia,deoarece mii de lacrimi imi invadeaza ochii. Sunt o fire volubila, socializez, de obicei dezbat alte teme pe care le argumentez,dar cand vine vorba de propria-mi persoana mă inhib. Este un defect prin care pot pierde foarte multe, deoarece nu sunt capabila sa imi duc punctul de vedere la bun sfarsit.
In al doilea rand,incerc sa scap de acest defect al meu incercand sa nu ma mai enervez cand se vorbeste despre mine, acesta fiind de fapt cauza lacrimilor mele,plang pe sistem nervos. Incerc sa fiu cat mai calma,chiar daca in jurul meu subt tipete si sunt contrazisă. Tot ce trebuie sa fac este sa ma calmez și să iau fiecare problema ușor,iar vorbele aruncate de ceilalti sa nu ma afecteze in mod direct.
In concluzie,fiecare om trebuie sa isi cunoasca defectele pentru a le putea indeparta.

sabiinutza: ce frumos
Răspuns de sabiinutza
2
defectele mele au fost ca sunt rea si imi convine numai ce fac eu 
eu incerc sa mi le indrept prin modestie curaj si respect 
modestia ma ajuta sa ma fac mai buna curajul ma ajuta sa pot sa fiu mai indrazneata si sa fac tot ce nu imi convine si respect ma ajuta sa imi apreciez mai mult persoanele din jurul meu si sa le tratez ca atare
incerc sa nu uit aceste aspecte pentru a fi o persoana cat mai usor sociabila 

sper ca te-am ajutat !!!!




Alte întrebări interesante