Limba română, întrebare adresată de popa50021, 8 ani în urmă

Am nevoie de ajutor ,va rog frumos.Asociaza o intamplare pe care ai trait-o in anotimpul vara si scrie un text narativ de 140-150 de cuvinte,in care sa relatezi ce sa petrecut.Multumesc foarte mult pentru raspuns.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de l0987
5

Vacanța de vară este cea mai frumoasă perioadă dintr-un an pentru fiecare elev, oferă fiecărui elev posibilitatea de a explora lucruri noi, de a trece la noi hobby-uri, cum ar fi grădinăritul, cântatul, pictura. Toți ne petrecem vacanța de vară făcând ceea ce ne place cel mai mult.

Vara trecută mi-am vizitat bunicii care este situată departe de agitația orașului, aici m-am întâlnit cu toți verișorii mei. Bunica mea a pregătit o mulțime de feluri de mâncare din care am savurat cu multă poftă. bunicul meu iubește grădinăritul, iar în acea vară m-am hotărât să îl ajut să planteze copaci și să udăm plantele în grădină. Seara obișnuiam să stăm și să povestim, să ascultăm peripețiile bunicului din tinerețe. Ieșeam în curte și ne uitam la stele iar bunica ne povestea povești fascinante. M-am distrat minunat petrecând câteva momente memorabile alături de bunicii mei.

Abia aștept următoarea vacanță pentru a încerca activități noi si să profit de fiecare moment.

Alte întrebări interesante