Limba română, întrebare adresată de luizaelen12, 9 ani în urmă


Amintesteti o situatie in care ai ajutat pe cineva aflat la nevoie si noteazo in jurnal. Precizează și sentimentele pe care leai trăit in în acele momente.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mery12345678910
9
O situatie in care am ajutat pe cineva a fost atunci cand : Stateam la banca cu prietenele P batranica se chinuia sa ridice doi Saci de jos apoi eu spusesei Sarumana ati dori sa va ajut ?? Dumneaiei:da daca doresti Eu ajutasemi acea batranica Sentimentele pe care le.am simtit au fost sentimente de dragoste ...fericire si ajutor acordet unei batranici ...sper ca va impresionat:** va pup
Răspuns de theo77
20
                                                 Pisoiasii

    Intr-o zi frumoasa de vara am plecat la drum cu prietenii mei prin padure . Am stat cam o ora dupa aceea ne-am intors . pe la mijlocul drumului am fost opriti de niste sunete induiosatoare scoase de 4 pisicute nou-nascute care erau pe marginea drumului intr-o punga .
     Vazand  cat de infometati sunt ne-am sunat mamele pentru ale intreba daca ii putem lua. Acestea au fost de acord , asa ca i-am luat .
      Ajunsi acasa le-am incalzitputin lapte si le-am dat sa bea cu biberonul . De atunci i-am pastrat si acum au crescut si sunt tare fericiti !


luizaelen12: Mai fost de mare ajutor meși
theo77: cu placere
Alte întrebări interesante