Limba română, întrebare adresată de Pichaku780, 9 ani în urmă

As vrea o compunere..cum vreti .dar sa nu fie cu dialog .. 28 de randuri, ajutor


Extrapisicat: Cu orice titlu?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreeuTzaaa1
0
O INTAMPLARE HAZLIE DIN VIATA MEA

A sosit si frumoasa vacanta de mult asteptata. Impreuna cu verisoara mai mare am plecat la bunici, care ne asteptau cu cele mai bune prajituri cu ciocolata.
Ajunsi la bunici, pisica Sacha cand ne-a vazut s-a bucurat, incat nu s-a mai departat de noi deloc. Oriunde ne duceam si Sacha dupa noi. A doua zi, am plecat spre o aventura in padure, cu nelipsitul pisoi Sacha care deodata s-a-ndepartat de noi incat nu l-am mai vazut. Dupa o vreme buna de cautari disperate, ce sa vedem, ca pisoiasul vine de la vanat si bucuroasa mieunand ne mangaia cu privirea ei ca un semn de bucurie. Nerabdatori, am plecat spre casa ca sa le spunem bunicilor ce pisica desteapta au! Pisica Sacha, bucuroasa ca are asa stapani iubitori de animalute. Dupa o saptamana de vacanta ne-am facut bagajele pentru a ne lua ramas bun de la bunici, unde Sacha de suparare s-a asezat in geamantanul cu haine la somn cu gandul sa nu-l parasim. Deodata, am intrebat bunicii, unde-i pisica. Strigand-o cu disperare, nu raspundea de pe nicaieri. Noi am plecat si vazandu-ne de drum ne-am intrebat oare unde s-ar fi ratacit Sacha! Dar, niciun raspuns clar.
Ajunsi acasa, deschizand bagajele, ce sa vezi, micul vanator era ascuns in haine pentru a nu-l mai lasa singurel niciodata.
SPER CA TE-AM AJUTAT :))
Alte întrebări interesante