Limba română, întrebare adresată de manolescudenisa2019, 8 ani în urmă

având drept punct de pornire ultimul paragraf al textului preluat de chemarea strabunilor de Jack London Scrie o compunere narativă de 120- 140 de cuvinte în care să îți imaginezi o întâmplare prin care a trecut câinele buck da un titlu sugestiv și adecvat compunerii tale
VĂ rooooog urgent!
Dau coroana si 43 de puncte!!!!!!!!!! Repede! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgiana0529
464

Răspuns:

câine pe nume Buck. El ducea o viață fără griji până când, într-o seară, o slugă a casei în care locuia el, îl vându unui negustor pentru o sumă de bani. Din păcate acel negustor era foarte rău. El îl sui pe Buck într-un tren și îl lăsă fără apă sau mâncare. Când ajunseră într-un sat mic, îl vându unui alt om, care, încă de la început, îl lovi pe Buck foarte rău. Se pare că acest om se ocupa cu vinderea câinilor. Astfel ajunse Buck să disprețuiască oamenii.

Într-o bună zi, un domn destul de scund, îl cumpără pe Buck. Abia acum începea marea aventură a câinelui. Acel domn se duse cu el în Sud, unde avea să învețe multe lucruri despre sălbăticie. Acolo stătu foarte mulți ani. În acest timp cunoscu diverși câini și oameni. El făcea parte dintr-o tabără. Dar, mai târziu, asta nu mai conta. Era din ce în ce mai sălbatic. Era chemarea străbunilor săi. Până la urmă părăsi tot ce îl înconjura, alergând prin pădure liber.


lucahrisca405: coroana.pentru acest raspuns
ionness: ms:)
XxWillowPLAYxX: ms
unicornulcucoroana: mulțumesc mult! foarte frumos
Alte întrebări interesante