Limba română, întrebare adresată de Truvaiilx, 8 ani în urmă

Buna!Va rog face - ti o compunere cu aceste cuvinte :

•minunat / încântător
•încăpere lungă
•lumină puternică
•jucării indrăgite
•cărți frumos ilustrate
•forme ciudate din carton
•voce cristalină
•privire caldă
•rafturi numeroase

Nu scrieți lucruri de rutină! Exemplu : Am mâncat,am ajuns,etc..Decât despre peisaje!Primi-ți coroană!​


Truvaiilx: bine , love youu ❤❤
georgianageorgiana25: mee too
Truvaiilx: ai terminatt??
georgianageorgiana25: da
Truvaiilx: hai sa vb
Truvaiilx: imi e ft dor de tn
georgianageorgiana25: si mie
Truvaiilx: da mi un block
Truvaiilx: si suna ma ❤
georgianageorgiana25: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1234888
1

Explicație:

Incantatorul peisaj de primăvară

Este un tablou minunat. Este ca o încăpere lunga plina cu flori minunate. Pe o floare se vede o lumina puternica, ce iti atinteste ochii fix pe ea și te duce intr-o camera plina cu jucarii îndrăgite, carti frumos ilustrate cu niște forme ciudate din carton. Toate acestea stau pe niște rafturi numeroase. Si dintr-o data parca aud o voce cristalina cu o privire calda ce îmi spune sa revin înapoi în lumea noastră și sa las fereastra și toate gândurile mele pentru mai târziu.

Sper ca te-am ajutat.


Truvaiilx: Nu prea are sens dar multumesc!
1234888: Cu placere
1234888: nu e asa ușor
Răspuns de ElenaMunteanu01
2

Răspuns:

Biblioteca

   Căldura verii era foarte puternică. Anca voia să facă ceva nou, să scape de rutina zilnică. S-a gândit să meargă la biblioteca din oraș. Drumul până acolo era frumos, presărat cu multe flori frumoase și copaci.

    Curtea bibliotecii era frumoasă. Mulți oameni citeau câte o carte pe băncuțe. Când a intrat în clădire, Anca a văzut o încăpere lungă. Era minunat/încântător! În bibliotecă putea să stea departe de lumina puternică de afară și de căldura soarelui. Rafturi numeroase se ridicau pe pereții încăperii. La intrare era un loc special pentru talentele copiilor, așa că puteai să admiri desene, poezii, păpuși făcute manual și niște forme ciudate din carton care parcă erau castele. A încercat să caute mai multe cărți. Nu se putea hotărî. O voce cristalină a întrerupt-o. Era vocea bibliotecarei. Ea i-a recomandat o care despre copilărie, despre multe jucării îndrăgite. Anca i-a mulțumit cu o privire caldă și a început să citească.

    Biblioteca a impresionat-o foarte mult și toată vara a vizitat locul care i-a devenit cel mai drag. Acolo putea găsi multe cărți frumos ilustrate.


Truvaiilx: MERSII
ElenaMunteanu01: Cu placere!
Alte întrebări interesante