Biologie, întrebare adresată de iulytaturcanu, 8 ani în urmă

Care este rolul girafe în viața oamenilor și în natură?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nimeni3787667
2

Răspuns:

Girafele joaca un rol important in viata oamenilor si in natura. In ceea ce priveste viata oamenilor, girafele sunt folosite in diferite scopuri, cum ar fi ca animale de atractie in parcuri zoologice sau ca animale de circ. De asemenea, se poate obtine piele de girafa care este folosita pentru confectionarea de haine, accesorii si alte produse de lux.

In ceea ce priveste rolul girafelor in natura, acestea joaca un rol important in ecosistemele in care traiesc. Girafele sunt importante pentru echilibrul ecologic al padurilor si savanei africane, prin consumul de frunze si ramuri de copaci. De asemenea, girafele contribuie la dispersia semintelor prin scaunul lor, care este raspandit in zonele pe care acestea le traverseaza. Girafele sunt de asemenea importante pentru turismul natural si conservarea speciilor in zonele in care traiesc.

Răspuns de serbandorel144
1

Răspuns:

Rolul girafei în natură este de a întreține echilibrul ecologic, prin contribuția sa la polenizarea florilor și la dispersarea semințelor. Pentru oameni, girafele sunt un subiect de studiu și de fascinație.

Alte întrebări interesante