Limba română, întrebare adresată de bucuria, 9 ani în urmă

ce-ai zice daca, ai scrie o poveste in care tu ai fii personajul principal.Iar poveste ar trebui sa inceapa cam asa; A fost odata ca niciodata.
VA ROG URGENT!!!


Ana2727: compunerea pote sa fie despre orice?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ana2727
3
                                Adierea soaptei primaverii
 
   A fost odata ca niciodata....stai!Ce spun eu aici?Tocmai azi s-a intamplat.In dupa amiaza,ma hotarsc sa ma plimb in parcul ,,meu'' unde fiecare vis deevine realitate alaturi de prrietenii mei.
  Ma plimb lejer,apoi merg aproape de o salcie care-si spune oful camaradului ei de-o viata,lacul.Ma asez incet si parca incep a visa.,,Dar nu se poate!''banuiesc eu uimita.Privesc cerul purpuriu amestecat cu o nuanta de petale roz trandafirii,care-ti acapara inima si ti-o umplea cu o veselie neinchipuita vreodata de un simplu muritor.
  Deodata,o sageata desertica venita din celalalt colt al parcului imi strapunge privirea si cateva clipe bune nu am mai reusit sa vad nimic.Dupa un minut si jumatate,mi-am recapatat vederea si mi-am dat seama ca era un gardian a mingii uriase de foc.Dupa aceea,ma apropii de lac si ma uit in el...si vad,vad un ghiocel!Langa acesta statea o preafrumoasa fata,care avea parul impodobit cu toate minunatiile posibile ale Pamantului.In cosita ei erau flori magnifice,imbietoare si parca iti redadeau un soare in suflet!
  Ma intorc brusc si..nu vad nimic ,dar aud o voce blanda,mangaitoare ca de inger si imi soptea ca a revenit.
               Sper ca te-am ajutat!;))))))))))))))))))))


Ana2727: Eu am comus-o.Iti place?Imi di coronita?;)))))))
bucuria: nu stiu cu sa o dau
Ana2727: Pai..doar eu ti-am raspuns.
bucuria: tiam dato
Ana2727: Mersi;))))))))))))
Alte întrebări interesante