(CH3-(CH2)8-C6H4-OH) + 8CH2-O-CH2 = ?
(CH3-(CH2)7-CH=CH-(CH2)7-COOH + 6CH2-O-CH2= ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
CH3-(CH2)8-C6H4-OH + 8CH2-O-CH2 =
=CH3-(CH2)8-C6H5-O-(CH2-CH2-O)8-H
CH3-(CH2)7-CH=CH-(CH2)7-COOH + 6CH2-O-CH2=
=CH3-(CH2)7-CH=CH-(CH2)7-CO-O-(CH2-CH2-O)6-H
=CH3-(CH2)8-C6H5-O-(CH2-CH2-O)8-H
CH3-(CH2)7-CH=CH-(CH2)7-COOH + 6CH2-O-CH2=
=CH3-(CH2)7-CH=CH-(CH2)7-CO-O-(CH2-CH2-O)6-H
moonlight01:
Am înțeles cum se face.. Doar aveam un ex. Merci oricum.. ^^
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă