Limba română, întrebare adresată de girlenglis, 8 ani în urmă

cine imi poate alcatui o compunere din 100 de cuvinte cu titlul Cufarul fermecat
DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luminamath34
4
Cufarul fermecat

Intr-o zi frumoasa de primavara ,eu si Larisa ,o prietena cu doi ani mai mica decat mine ,stateam pe banca din parc ...Vremea era linistit , cerul senin si vantul adia usor parul nostru .
Privirea mea , putin plictisita , se uita in jos ....Deodata ...Am observat o cutie . Avea forma unui cufar vechi si prafuit . Atunci ii spusem lui Larisa ....
-Uite !
Ea se uita mirata si spuse ...
-O fi un cufar ?
-Hai sa vedem ,am raspuns eu .
Ne-am dus impreuna si am observat ca in nauntrul ei erau pietre si diamante ,nestema si rubine .... Am luat in brate "Cufarul ,, si am decis sa numim aceasta zi "Ziua in care am gasit Cufarul Fermecat ,, .

Succes !!!

girlenglis: am sa iti dau coroana mai tarziu
girlenglis: sunt ocupata
Luminamath34: E ok chiar daca am 111 cuvinte ?
girlenglis: e si foarte binr mersi foarte mult
Luminamath34: ok !!
Răspuns de Utilizator anonim
4
Cufărul fermecat

Priviți și vă minunați !!! A apărut vestea la televizor că o comoară secretă se află în munții Șureanu,iar cine o va găsi primul va avea noroc toată viața.
Eu,curioasă ca de obicei,mi-am luat familia și am plecat în munți.Aerul rece și curat m-a impresionat total,fiind un mediu plăcut,un lucru de necrezut pentru găsit o comoară.Mergem ... mergem ... dar se înserează.Ajungem la cabană.Zgomotul lin al cascadei ne mângâia și ne-a făcut să adormim și mai rapid...A doua zi,ne-am pregătit repejor și am pornit din nou la drum.Peste puțin timp de mers,vedem un bilețel mototolit.Îl luăm,și îl deschidem.Scria să mai mergem doi metri și să intrăm în grotă.Am făcut ce scria,și când am intrat,acolo era un munte de bijuterii și alte bogății.Când le-am văzut,familia mea nu mai era lângã mine.Eu i-am căutat pânã i-am găsit,și ei au spus că nu am știut să îi prețuiesc.
Eu mi-am cerut scuze,și după această aventură am învățat că familia este cea mai mare comoară !

girlenglis: pacat ca nu pot sa iti pun si tie coroana
girlenglis: dar mersi
Utilizator anonim: Mda ...
girlenglis: dar voi folosi si de la tine ceva
Alte întrebări interesante