Limba română, întrebare adresată de iacobtiti, 9 ani în urmă

Comentează următorul citat(minim 50 cuvinte) "Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea.":

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zis
0
Logic ca poti afla mult mai multe informatii despre o persoana,in realitate daca o faci cunosti si mai bine persoana si,ea te cunoaste mai bine
Răspuns de ste
0
Felul in care vorbim despre ceilalti este adevarata noastra valoare. Vorbind pe cineva "de bine" ne facem o ...caracterizare. Semanam "binele",reusim sa-l si 
"culegem".Daca tot timpul gasim "nod in papura" cuiva inseamna ca nu ne impacam bine cu noi insine, suntem pe "picior de razboi "cu propria fiinta.
Ne caracterizeaza modalitatea in care reusim , sau nu, sa discutam la adresa semenilor nostri. Nimeni nu este perfect , dar , fiecare dintre noi are o anumita valoare . Nu putem comenta , nu putem evidentia doar greselile unora sau ale altora, fara sa ne gandim la faptul ca ...toti putem gresi. E bine sa evidentiem lucrurile pozitive , este bine sa invatam sa laudam aproapele nostru , este bine sa semanam lumina deoarece, numai asa castigam increderea celorlalti, dar, cel mai mult, ne redobandim increderea in noi insine.
Alte întrebări interesante