Limba română, întrebare adresată de catalinaardelean20, 8 ani în urmă

compunere de 150 de cuvinte continuarea fragmentului citat referindute la felul in care se joaca copii la finalitatea jocului si la ceea ce se întâmplă cu copii după acest episod din textul poezie si adevar de J.W Goethe​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sia200920
0

Răspuns:

1

2

0

Rolul jucariilor in viata copiilor

04 Mai 2021

Rolul jucariilor in viata copiilor

Printre primii prieteni ai copilului se numara jucariile. Indiferent de epoca istorica in care au trait, copii si-au creat o lume a visurilor, imaginara, in care puteau fi orice (cavaleri, marinari, constructori, pictori, bucatari etc.). Astazi, lucrurile nu stau foarte diferit, desi tipurile de jucarii au ajuns sa fie din ce in ce mai sofisticate.

Contributia jocului si a jucariilor la dezvoltarea fizica si psihica a copilului este una dovedita in timp, motiv pentru care toti cei din jurul copiilor- parinti, bunici, rude, educatori - vor incerca din rasputeri sa conlucreze in vederea realizarii unui viitor fericit pentru acestia. Expertii sunt de acord: copiii invata prin joc, iar jucariile sunt instrumentele care le permit acestora sa descopere lumea in care traiesc. Si tocmai de aceea interactioneaza cu imprejurimile lor prin jucarii. In plus, jucariile ofera placere si fericire, ambele ajutand la construirea stimei de sine.


catalinaardelean20: mulțumesc frumos pentru ajutor
sia200920: nu ai pentru ce
Alte întrebări interesante