Limba română, întrebare adresată de ttmmircea1143, 7 ani în urmă

Compunere descriptiva arome din trecut -toate figurile de stil
-imagini artistice
20 de randuri
Va rog urgent dau 35 de puncte si dau si corana!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de wimer61053
0

Răspuns:

Aromele din trecut erau o explozie de parfumuri delicioase care îmi inundau simțurile. Erau ca o melodie dulce care îmi cânta în suflet, fiecare miros evocând amintiri vii din copilăria mea.

Mirosul de scorțișoară și mere coapte care se răspândea din bucătăria bunicii mele era ca un abraziv cald care îmi amintea de serile de iarnă petrecute în jurul mesei încălzite de o sobă aprinsă.

Aromele de flori de câmp, și iarbă proaspăt tăiată, care se ridicau din grădinile din jurul casei mele, erau ca o imortalizare a verii care îmi aminteau de zilele calde petrecute alergând prin natură.

Mirosul de lemn proaspăt tăiat și șoapta vântului care se strecura prin pădure, era ca un balsam pentru suflet, care îmi amintea de zilele petrecute alături de tatăl meu în timp ce tăia copaci.

Aromele din trecut sunt ca o carte de amintiri, fiecare miros evocând o poveste diferită, o amintire unică. Ele sunt ca niște vrăji care mă transportă înapoi în timp, către acele clipe de aur care s-au pierdut în trecut, dar care rămân vii în memoria mea.

xplicație:


ttmmircea1143: multumesc foarte mult!
Alte întrebări interesante