Biologie, întrebare adresată de AndreiStana, 9 ani în urmă

Dau multe puncte.Argumente pro-contra teoriei evolutiei a lui Darwin.Am nevoie de mai multe argumente contra,pe cele pro le stiu(aproape pe toate)
PS: nu o stergeti e un fel de tema de vara


AndreiStana: vreo 5-6 contra(dar serioase,nu dealea cu biblia)si 2 pentru

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miriamsss
4
Din nimic nu se poate crea viata, deci la inceput, la big bang, din simpla materie nu se poate sa se fi existat viata (stiu ca ai zis ceva fara biblie, dar asta e ceva ce sta in picioare)
Nu se poate ca unor maimute, chiar in ciuda schimbarilor ce s-au petrecut, sa le creasca IQ intr-atat de mult incat sa se poata exprima artistic (nu ma refer la mazgalituri) si sa articuleze cuvinte.
Dintr-un punct din Africa nu se poate sa se fi extins "oamenii" proveniti din maimute intr-atat de repede pe toate continentele, toti sa fi invatat sa articuleze cuvintele si sa deseneze, daca despartirea continentelor incepuse deja.

Pro... nush...
Iti zic sincer, cam atat ma tin neuronii... Daca imi mai vin idei ti le scriu la comentarii...

Sper ca te-am ajutat!     :D  

AndreiStana: Primul argument nu sta in picioare.Daca Big-Bang nu e posibil deoarece nimic nu apare din nimic,atunci Dumnezeu de unde a venit?
AndreiStana: 2 Teoria evolutiei NU sustine ca provenim din maimute,ci dintr-un stramos comun cu cel al cimpanzeilor.Si e posibil sa invete sa deseneze si sa vorbeasca,din moment ce exista maimute care ,,vorbesc" FLUENT limba semnelor.Si 3:nu s-au extins repede.Primii oameni moderni au aparut acum 200 de mii de ani,si primele specii ,,umane" (homo erectus cred) au aparut acum cateva milioane de ani.Este posibil sa se raspandeasca,deoarece amer-indienii au ajuns in America pornind din Asia (uita-te pe harta
AndreiStana: blobului si o sa vezi ca la nord-vestul canadei este un arhipelag prin care amer-indienii au trecut in America).Arborigenii au ajuns in Australia cu barcile.Extinderea oamenilor a durat mult timp,nu a fost asa rapida.Oamenii puteau sa deseneze,din moment ce si unii ELEFANTI pot sa deseneze.Uita-te la un caine.Poate invata trucuri,poate sa fie dresat,etc.Insa,el provine din specii de LUPI.Lupul nu prea poate sa fie dresat,si nici trucuri nu poate invata,nu e asa ,,destept".Uita-te cum au aparut
AndreiStana: specii ca si soricarii,sau chiuaua.Uita-te cat sunt ei de diferiti de lupi,si schimbarea de la lup la caine s-a petrecut in cateva mii de ani.Daca e posibil sa faci din lupul atroce un caine credincios,care invata trucuri si e dresat,in 10 mii de ani,de ce nu ar fi posibil ca dintr-o specie ,,maimuta" sa evolueze omul primitiv,in sute de mii,chiar milioane de ani?
AndreiStana: Oricum,sincer,comentariul tau a fost primul rational si inteligent,chiar daca ai gresit,ai venit cu argumente logice.Bravo
miriamsss: Multumesc mult... inca nu m-am lovit cu teoria lui darwin, e prima oara cand o abordez... nici la scoala nu am abordat-o... ms mult! :D
AndreiStana: ratiunea*
Alte întrebări interesante