De exemplu ( √11+√2)² poate fi scris ca 11+2=13 ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
nu, aici merge formula
(a+b)²=a² + 2ab + b²
va fi:
( √11+√2)² = (√11)²+2*√11*√2+(√2)²= 11+2√22+2=12+2√22
ser sa te ajute...
(a+b)²=a² + 2ab + b²
va fi:
( √11+√2)² = (√11)²+2*√11*√2+(√2)²= 11+2√22+2=12+2√22
ser sa te ajute...
Răspuns de
0
Nu.
Formula spune ca: (a+b)²=a²+2ab+b².
Asadar:
(√11+√2)²=11+2√22+2=13+2√22.
Formula spune ca: (a+b)²=a²+2ab+b².
Asadar:
(√11+√2)²=11+2√22+2=13+2√22.
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă