Descompuneți:
x^2+3x+2
x^2-7x+10
x^2+2x+1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
x²+3x +2 = x² +2x +x +2 = x(x+2) + (x+2) = (x+2)(x+1)
x² -7x +10 = x² -2x -5x +10 = x(x-2) -5(x-2) = (x-2)(x-5)
x² +2x +1 = (x+1)² = (x+1)(x+1)
x² -7x +10 = x² -2x -5x +10 = x(x-2) -5(x-2) = (x-2)(x-5)
x² +2x +1 = (x+1)² = (x+1)(x+1)
Tudor8099:
11x+5 te roggg foarte mult poți sa o rezolvi si pe asta?
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă