Descompusă în factori expresia x^3 - x este egală cu ___ .
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
x^3 - x = x ( x^2 - 1)
= x (x-1)(x+1)
= x (x-1)(x+1)
Răspuns de
1
x la 3-x = x (x la 2 -1)=x(x-1)(x+1)
IstețulMisterios:
se mai poate face drscompuneri prin formule de calcul prescurtat
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă