Limba română, întrebare adresată de alex293892, 7 ani în urmă

descrieți școală,așa cum o vezi tu peste 100 de ani (150-170 cuvinte) și desen pe foaie A4​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eve7423
2
In 100 de ani, imi imaginez cum vor fii scolile. In opinia mea, institutiile vor fii intr un OZN si nu vor mai fii masini cu sosele, ci masini zburatoare sau rachete in forma de discuri. Cum tehnologia avanseaza foarte repede, cred ca nu vor mai exista profesori care sa ne invete tot ce trebuie sa stim, insa vom avea niste robotei drept inlocuitorii lor. Consider ca este foarte eficient sa programezi un android sa predea si sa respecte programa si sa nu faca diferente intre elevi, neavand posibilitatea ca acesta sa aiba emotii si sentimente.
Sala de clasa va arata futurista, adica in loc de tabla sa se scrie pe perete, iar acestia sa se stearga singuri la apasarea unui buton. Incaperea va mai avea si fotolii confortabile in loc de scaune tari din lemn si se vor utiliza tot felul de moduri interactive de a invata.
Tot odata consider ca structura anului scolar va revenii la semestre si ca se vor scoate toate testele si se va pune accent pe munca in echipa, luand calificative pe baza unor proiecte.

Sper ca te am ajutat!
PS: sunt 182 de cuvinte, asa ca sa mai scoti tu ceva ce nu ti se pare interesant

alex293892: și desen
eve7423: Faci tu un desen cu o nava spatiala sau ceva ce apare si in compunere, ca eu nu ma pricep la desenat
alex293892: ok
Alte întrebări interesante