Limba română, întrebare adresată de GLŞ, 9 ani în urmă

Explică in 30-50 de cuvinte afirmatia "Numai nefericitul ştie ce-i fericirea!"
Va rog sa ma ajutati!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alynamanea
0
Dupa parerea mea ,aceasta afirmatie e cat se poate de adevarata  deoarece ,fara necazuri nu am putea sti ce este fericirea . De multe ori suntem nefericiti din cauza noastra ,  deoarece avem asteptari prea mari .
Sper ca te-am ajutat !


Pisicuta50002000: Numai nefericitul stie cei fericirea! Pentru ca dupa parerea mea el nu a avut parte de fericire deci stie cevinseamna sa fi fericit atunci cand ti se intampla . Adica sa te bucuri din plin chiar si pentru o bratara.
Pisicuta50002000: Sper ca te.am ajutat scuze Alynamanea ca am raspuns la comentariul tau dar nam avut loc sa raspund
Pisicuta50002000: Vreau multumesc si coroana
alynamanea: nu-i nimic, nu ma supar
Răspuns de Utilizator anonim
0
Fericirea si nefericirea sunt doua sentimente pe care fiecare om le-a incercat intr-un anumit moment la vietii. Unul este placut si dorit de toti dar multi nu stiu sa profite intens de aceasta stare de extrema bucurie, altul este plin de amaraciune si  coboara lacrimi triste pe obraz.
Cei care in general , au avut o viata indestulatoare, fara lipsuri materiale, avand o familie afectuoasa si prieteni buni mereu in jurul lor nu inteleg prea bine cat de nepretuit este orice moment de fericire.
Cel care dimpotriva a avut multe necazuri in viata atunci cand Dumnezeu ii daruieste si un strop de bucurie, de fericire, traieste intens si cu maxima intensitate acest sentiment unic dar extrem de trecator, gandindu-se la momentele grele  si neplacute prin care a trecut.
In concluzie, omul incercat de soarta stie sa profite de orice clip a de fericire in timp ce altii, nepasatori lasa sa treaca , neinsemnate atatea clipe in care ar fi putut sa fie fericiti.
Alte întrebări interesante