Limba română, întrebare adresată de adriancovaci99, 9 ani în urmă

Explicati intr-un text coerent argumentarea voastra pentru afirmatia: - Cunoaste-te pe tine insuti. \spunetimi cineva argumentarea intr-o jumatate de pagina :(( , ini trebuie urgent :S

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pandamelisa
7
Textul argumentativ: 
-in opinia mea...(Scrii tu) si explci semnificatia
-in primul rand, reiei ce ai zis in primul aliniat si dai exemple
-in al doilea rand, reiei tot si dai exemple
-in concluzie, ajungi la ideea principala si zici morala.
Sper ca te-am ajutat.
Răspuns de Bâzdâganie
7
In opinia mea e autocunoașterea joaca un rol esential in viata.

Bâzdâganie: A te cunoaste pe tine inseamna intr-un fel sa ai cheia succesului. Cunoasterea de sine e importanta. Consider ca autocunoasterea joaca un rol esential in modul in care noi ne comportam zilnic.
Bâzdâganie: Pe de o parte, a te cunoaste inseamna sa stii care iti sunt limitele, pana unde poti ajunge, unde poti merge, cu cine, cum. In momentul in care stii foarte bine ce vrei oti va fi usor sa iti indeplinesti telul. Totodata, in momentul in care te conosti stii sa iti plasezi aspiratiile in limitele tangibilului.
Bâzdâganie: Pe de alta parte, o alta fata importanta a autocunoasterii
Bâzdâganie: este constituita de viitor. De ceea ce vrei sa faci cu viata ta, pentru ca, tu ești viitorul tau. Esti un rezultat albalegerilor facute, iar in momentul in care stii ce vrei aceste alegeri in general ar trebui sa fie corecte.
Bâzdâganie: In concluzie, "cunoaste-te pe tine insuti" este cel mai de pret sfat pe care o persoana ti-l poate da intrucat in tine vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a reusi.
Alte întrebări interesante