explicati-mi si mie va rog cum se rezolvta problemele cu resort.chiar nu inteleg!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Trebuie sa stii urmatoarele formule de baza : F=k(constanta elastica)*Δl(deformarea resortului)
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
Răspuns de
0
Trebuie sa stii urmatoarele formule de baza : F=k(constanta elastica)*Δl(deformarea resortului)
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
Sper ca te-am ajutat! :)
F= E*Δl*S/l0
l0=lungimea initiala a resortului
l=lungimea dupa deformare
Δl=l0-l
Sper ca te-am ajutat! :)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
10 ani în urmă
Germana,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă