Matematică, întrebare adresată de hannahmonta, 8 ani în urmă

f(x)=x+1
g(x)=2x+3

a)f(x)>0
b)f(x)=g(x)
c)f(x)/g(x)=1​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ivanedy
1

Răspuns:

a)f(x)>0

x+1>0

x>-1

x€(-1,+infinit)

b)f(x)=g(x)

x+1=2x+3

x-2x=3-1

-x=2

x=-2

c)f(x)/g(x)=1

f(x)=g(x)

x+1=2x+3

x-2x=3-1

-x=2

x=-2

Răspuns de suzana2suzana
0

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

f(x)=x+1

g(x)=2x+3

a)f(x)>0     x+1>0    x>-1      x∈(-1,∞)

b)f(x)=g(x)      x+1=2x+3     x=1-3        x=-2

c)f(x)/g(x)=1​      ⇒f(x)=g(x)     ⇒x=-2

Alte întrebări interesante