Engleza, întrebare adresată de ioanacuc, 9 ani în urmă

faceti o poveste de groaza folosind cuvintele: pantofi, a suna, rosu, scoala, floare, mar, casuta. cel putin 70 de cuvinte! va rog!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deborahwawa1X
1
Noaptea se lasa cu greu in [ nr. oras in care locuiest]. Picaturile de apa se lovesc violent de geamul din fata mea. Am inchis lampa, insa nu inainte sa verific daca usa este inchisa. Parintii mei erau la o petrecere, asta insemnand ca aveam sa raman singur(a) acasa, din nou. Am privit numai pentru o secunda spre usa ed la dormitorul meu, relaxandu-ma imediat cand aud torcaitul pisicii [ in cazul de caine, relaxandu-ma imediat ce cainele meu se pune la picioarele mele] mele. Un zgomot ma face sa tresar si o zbughesc spre coltul patului luandu-mi imediat papucii de casa in picioare. 

Am tresarit iarasi cand am auzit acelasi pocait pe hol, mainile incepand sa tremure iar inima sa imi bata atat de tare incat singurul lucru pe care-l puteam auzi pe langa zgomotul de pe hol era bataile inimii mele. 

Tip speriat si ma fac alb la fata, dar ma relaxez imediat cand aud telefonul fix ca suna. Am ridicat imediat telefonul, inghitind in sec. Vocea mamei calda ancompaniata cu muzica pe fundal ma faca sa plang si sa urlu la mine deoarece puteam sa merg cu ei, insa am ales sa raman acasa, singur(a).

Vorbesc putin cu ea si aproape ca ma pus in genunchi doar sa mai prelungesc convorbirea. Oficial, eram terifiat(a). Un bipait relungit anunta ca mama mi-a inchis. Pun telefonul inapoi cu ochii in lacrimi. 

Un alt pocait ma baga in sperieti, insa ma prind de un fir de furie si iau o carte uriasa si groasa de Mihai Drumes, Elevul Dima dintr-a saptea, { rezumat: https://povestiriscolare.wordpress.com/2015/08/17/elevul-dima-dintr-a-saptea-de-mihail-drumes-rezuma...} si am deschis violent usa. Nu era nimic. Doar intunericul deplin in care ma scufundam tot mai tare. Am deschis usa de la sufragerie si m-am trezit socat intr-o casuta pustie. Aproape ca imi venea sa urlu si sa plang, speriat(a), m-am uitat imprejur. O floare pe masa, o soba stinsa si un pat dezordonat. Am iesit si am dat de sange pe cararea din pietris. Trag aer in piept si urmez dara rosie tinand tot mai tare cartea in mana, strangand-o atat de tare incat buricele degetelor deveneau albe. 

O silueta alba, cu parul negru ca abanosul statea la cativa metri distanta de mine. Si-a inclinat capul si paseste spre mine. Ma dau in spate si urlu cat ma tin plamanii. Scap o injuratura cand alunec pe iarba si arunc fara sa vad cu acea carte in spatele meu. 

Inchid ochii si inspir adanc. Ii deschid din nou si ma gasesc in banca din lemn in clasa. Si aici, totul e pustie. Bancile erau goale, la fel si catendra insa ceva se afla pe masa. Un mar. Rosu si mare. Nu m-am atins de el, insa l-am privit lacom cateva secunde ce in mintea mea deveneau deja ore bune. 

Am tras pentru a nu stiu cata oara aer si mi-am continuat drumul, deschizand usa. Tip cat pot. Sange peste tot. Holul este aproape inundat de sange, iar cateva rasete se aud de jos. 

Mi-am inchis ochii iarasi. Ajutor, am murmurat. Simt o durere cumplita la cap dar nici ca indraznesc sa imi descgis ochii. Abia dupa alte cateva clipe ii deschid si ma trezesc inapoi, in pat. Cu usa deschisa si luminile la fel. 
Alte întrebări interesante