Limba română, întrebare adresată de emilusacor, 9 ani în urmă

faceti o povestire sf despre sfarsitul lumii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CatTrainer
10
Cerul care obisnuia sa fie de culoarea viselor nesfarsite, a oceanelor nedescoperite de privirile curioase ale oamenilor, cerul acela albastru s-a trasformat in teroare. A fost invaluit in mantaua raului, este acaparat de sange rosu si durere.

N-am crezut niciodata ca se va ajunge aici, obisnuiam sa ma gandesc cu groaza la ce s-ar intampla daca am muri cu totii, daca s-ar sfarsi totul, dar tot ceea ce pot vedea acum este peste puterile imaginatiei mele.

Roci masive si negre cad violent pe Pamant, atacand oamenii infiorati de catastrofa. Toata lumea este panicata si confuza. Ploua cu lava, soarele se apropie din ce in ce mai mult si ii face pe oamnenii sa se simta ca in iad. Caldura este insuportabila. Pompierii incearca din greu sa stinga incendiile forestiere, dar totul este in zadar. Oxigenul incepe sa dispara, iar apa se evapora. Ma sufoc din cauza neputintei si a disperarii de a trai.

Dar ce se aude? Sa fie oare un...cocos? Ce ar cauta un cocos in mijlocul catastrofei acestea? Imi deschid ochii doar ca sa vad obisnuitul peisaj. Ma aflu in camera mea, langa mine este telefonul, a carui alarma suna neincetat.

A fost doar un cosmar. Unul pe care nu il voi uita prea curand.

Alte întrebări interesante