Limba română, întrebare adresată de vipera02, 9 ani în urmă

Imaginati-va ca dulapul in care va pastrati hainele "prinde curaj" intr-o zi si va scrie chiar in caietul de teme de romana nemultumirile adunate de-a lungul timpului. Oare ce plangeri are?

Sper ca ma puteti ajuta. E urgent! Multumesc. 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pbuburuz
1
În primul rând, nu mai pune haine boțite în mine. Repara-ma , caci ma ai de (de la citi ani ti-o pus dulapul, de 5 ani deexemplu ), si de atunci inca nu mi-ai reparat al doilea raft. Scoate acele cărți gigantice pe care le ții deasupra mea. Mai curate-mă din timp in timp. Nu baga atitea haine în mine, vezi ca nu mai încap deja.

pbuburuz: Poți sa mai adaugi ceva de genul: nu te mai lenevi sa faci lecții, și lasă acele jocuri inutile, sau ceva asa.
Răspuns de motanudeea
1
    Draga Andrei,

        M-am saturat sa fiu tratat atat de rau, iar daca nu te schimbi pana luna viitoare voi pleca in lume. In primul rand ar trebui sa ma repari, deoarece una dintre usi abia se mai tine in balamale. Te rog sa nu ma mai confunzi cu un leagan si sa nu mai stai atarnat de ea. Apoi, ar trebui sa-ti sortezi hainele curate de cele murdare; pe cele murdare le pui in cosul de rufe, pe cele curate le asezi frumos pe rafturi. Usa ar trebui sa o inchizi cu mana, nu cu piciorul.
     Aaa, si inca ceva, daca se poate nu mai lipi pe mine atatea afise.
                                                                 Multumesc,
                                                                         al tau DULAP
Alte întrebări interesante