Limba română, întrebare adresată de alexutzaanutza16, 9 ani în urmă

Imi puteti face si mie o compunere cu titlul pasiunea mea este cantatul???PLZ e Urgent!!!         Va rog mult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meyoung
19
De mica am privit si am ascultat fascinata pe cei care canta la chitara. Mi s-a parut un lucru extraordinar ca cineva sa poata interpreta cantece la acest instrument. 
Fiind inzestrata cu o voce calda si subtire, am fost incurajata de toti cei dragi sa cant, iar acest lucru m-a bucurat si m-a facut sa ma simt extraordinar. Cand am implinit zece ani, am primit in dar o chitara rosie pe care mi-o doream tare mult. Din acea zi si pana acum merg de doua ori pe saptamana la lectii de canto. Practic simt ca muzica face parte din viata mea, ma trezesc fredonand si ma culc tot asa. Cele cateva premii pe care le-am castigat la unele concursuri imi dau un imbold si mai mare. Inseamna ca sunt apreciata si chiar am talent, iar lucrul acesta ma determina sa cant in continuare si sa ma perfectionez.
Cand faci ceva cu pasiune aproape ca nu simti cum trece timpul sau daca esti obosit. Voi tine mereu minte prima mea chitara, nu voi uita ce am simtit cand am strans-o in brate si cum am privit-o ca pe cea mai buna prietena.

alexutzaanutza16: tema acestei compuneri este cantatul(din voce)
meyoung: taie chitara si adapteaz-o pentru cantatul cu ''vocea""
alexutzaanutza16: Da, ms oricum
Alte întrebări interesante