Limba română, întrebare adresată de annemary, 9 ani în urmă

imi puteti scrie o compunere  cu titlul : -lectiile mele>Va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yonutache
1
A doua conditie necesara este inclinatia spre aceasta meserie, deoarece nici un lucru nu va fi bine realizat daca nu se face si din placere.
Rabdarea este dupa parerea mea o conditie esentiala a unui profesor, deoarece consider ca nu toti elevii sunt genii si pricep din prima.
Competenta comunicativa ar fi o alta trasatura importanta a profesorului ideal. Ce folos sa aiba un solid bagaj de cunostinte, daca nu este capabil sa se exprime clar sau sa-si expuna opiniile si gandurile?

doi

Era o zi de luni. Asteptam cu nerabdare ca doamna proferoara de romana sa vina si sa ne anunte ca trebuie sa plecam pt a vedea o piesa de teatru, la casa de cultura.Ajunsi aici, am intrat in sala si ne-am ocupat fiecare cate un loc, care si cum au putut.Piesa incepuse si toata lumea se uita cu atentie.In aceasta piesa de teatru este vorba despre un fiu de imparat, care dupa 20 de ani de scoala se intoarce idinou la palat.Parintii lui il asteptau cu nerabdare sa vada ce a invatat la scoala si cat de civilizat este.Dar copilul nu era asa cum se asteptau parintii,era foarte nazdravan, nu stia sa citeasca si nici sa


numere.

trei
In viziunea profesorului europea , invatarea asistata de calculator este cea mai benefica pentru studiul stiintelor (fizica, chimie, biologie), limbi straine, matematica, istorie si limba materna doarece folosesc oportunitatile de vizualizare, de organizare grafica si de reprezentare oferite numai prin noile tehnologii.



annemary: TRBUIE SA FIE DE CLS A4A SI REFERITOARE LA TEMELE DE ACASA
Alte întrebări interesante